Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya och fler drivna vänner. (Uppsala)

alexandra88 +1
Hej,
Jag heter Alexandra och är 28 år. Söker nytt umgänge i Uppsala eftersom jag snart flyttar dit. Jobbar i Uppsala så är där en del. Studerar även på distans till webbredaktör. Söker likasinnade som vill hitta på allt från att fika till att festa. Vore även kul att finna de som är lika drivna som en själv så vi kan bolla massa idéer då jag känner att jag har hur många idéer som helst.
På min fritid (när jag inte studerar efter jobbet) så styrketränar jag, är aktiv inom politiken och älskar att skriva. Bröt upp med min sambo i höstas men har återigen funnit kärleken, dock på distans.
Jag är en öppen och omtänksam person som aldrig har långt till skratt. Jag är väldigt social och utåtriktad. Har lätt för att umgås i många olika kretsar. Men jag önskar såklart fler nära vänner jag kan prata om allt med och som är lika drivna som jag själv.

Hör av dig så tar vi en fika på stan.
SunnyMary
Hej,
Kul att du pluggar till webbredaktör. Vi behöver bli fler tjejer i it-branchen. :) Jag kan ge dig massa tips!

Ser att vi är ganska lika på din beskrivning, så jag ses gärna över en fika eller långpromenad. Bara att säga till! :)
ViktoriaSz
Hej Alexandra! Jag heter Viktoria och är 27 år gammal. Jag kommer från Ungern och flyttade till Uppsala i höstas. Jag jobbar som finance analyst men kan helt enkelt inte hitta vänner i jobbet eftersom alla kollegor är äldre eller har redan familj. Jag är också intresserad i politik, men vet inte tillräckligt än om den svenska politiska miljön. Jag älskar att springa och fika, tar gärna en öl på helgerna eller gãr till biblioteket. Vill du kanske göra nåt tillsammans på helgen, och lära känna varandra? Det vore ju jättekul!
DreamChild
Hej!
Du låter väldigt trevlig och jag skulle gärna ta en fika och se om vi klickar. Titta gärna på min profil för att få veta mer om mig och skriv om du har lust att ses.
Anne-Laila
Till @alexandra88
Hej!
Jag heter Anne-Laila, är 22 år och har nyss flyttat till Uppsala för att börja studera vid juristprogrammet. Jag tycker också om att styrketräna på gym. Annars är jag intresserad av språk och älskar att resa. Vi kanske kan träffas alla tre?
Vicki
Hejsan , känns nästan att vi är lika :) fast jag pluggar juridik i Uppsala men bor i Stockholm så pendlar... Nu är jag helt paff över denna sida men tränar gärna med dig... Jag är 89:a så känner att vi säkert klicka och diskutera allt mellan himmel och jord.. Hoppas att ni finner mig intressant och vill hitta på nått!! Mejla mig gärna då jag känner för att träffa nytt folk i vår ålder. Ha det fint och hoppas att vi tar en fika kram

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.