Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nya fina vänner <3 (Stockholm)

Hanne123 +1
Hej!

Det har skett ett visst manfall i min bekantskapskrets den senaste tiden och det vore väldigt trevligt att lära känna nya människor. Jag är en rätt djup och filosofisk person som gillar djupa samtal om livet, men samtidigt innehar jag en stor dos humor, så du får väldigt gärna gilla torra skämt. (': Jag är 28 år gammal, bor i Västerort, studerar och har två jobb. Mina intressen varierar beroende på humör. En dag kan jag sitta hemma och skriva brev, medan jag nästa dag står på krogborden och vrålar Van Halen. Jag brukar överraska! I regel är jag dock en lugn och avslappnad person med enormt tålamod. Skriv om du tror att vi kunde stå ut med varann, hähä. Puss!
Fanny1989
Hej Hanne, du låter ju som en väldigt trevlig och intressant människa! Diggar verkligen retro-stilen du har på din bild. Anar jag en victory-roll nånstans utan för ramen? :o

Om du fortfarande är på jakt efter vänner så vore det kul att träffas nån gång å se om det klickar. Skicka gärna ett meddelande om du är intresserad! :)
Anna-G
Till @Sarra
Hej älskar att gå på bio och titta på nya filmer jag är gärna med och diskuterar filmer :)
Sarra
Hej Hanne! Vore kul att träffas och snacka lite. Kanske vi kan bli vänner? Tycker också om bio och vore kul att diskutera nån film tillsammans. Skriv gärna till mig!
Caroline91
Hej mitt namn är Caroline Leo och jag söker också nya vänner. Mina intressen är mode musik djur träna gå på bio gå ut och äta ja allt möjligt är öppen för det mesta. Skulle vara kul att ses någon gång hoppas vi hörs.

Hälsningar Caroline Leo

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.