Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Ny tjejgrupp för oss alla (Stockholm)

Bambi08 +1
Ny tjejgrupp för alla oavsett vilken stad du är/bor i. Men målgruppen är för oss tjejer som är i eller har varit i en destruktiv relation. Ända regeln för att bli medlem är att du har en profilbild så jag vet vem du är när vi ses. Vid misstanke om att du är kille så åker du ur gruppen.

Det är tillåtet att vara anonym vid träffar jag vet att det är fler tjejer som tyvärr är i den situationen idag att de tvingats gömma sig eller bryta med sitt tidigare liv. Jag vet hur det känns att alltid vara på sin vakt med känslan när man träffar nya människor "tänk om" någon av de känner HAN. Att aldrig våga vara sig själv, tappa bort sig själv, åsidosätta sina vänner,familj,jobb och radera sitt sociala liv.

Känslan när man är lost i förnekelesebubblan "jag är värd bättre han förtjänar inte mig/ jag älskar honom och gör vad som helst bara jag får vara med honom. Han hade nog rätt jag pratade för tyst, kjolen var ju för kort osv...

Vi vill INTE ha killar i gruppen och inte på den här sidan heller, ni får gå till närmsta pissoar och skaffa en egen grupp!

Jag arbetar huvudsakligen med tjejer som lever med hotbild, måste gömma sig, lever i destruktiv relation eller har lämnat en sån relation. Mitt syfte med att gå med här var att det skulle bli någon mening att ha min erfarenhet även om den är trist och inget man direkt skryter om eller ens pratar om.

Jag har själv varit där ni är eller har varit. Om jag med min lilla insats kan stoppa en enda tjej från att förvandlas från klippa till grus så gör jag det så gärna!

Vi har även en egen grupp på Facebook och det går bra att gå med där om ni inte har KIK.

Jag jobbar extra på kvinnojour för främst unga tjejer som lever i destruktiva relationer. Jag har ett journummer (jobbar dock inte med jouren jämt men svarar er alltid så snart jag kan online eller på sms). Om det är riktigt illa så samarbetar jag även med Kvinnojouren Stockholm och jag kan slussa dig vidare för att du ska få rätt hjälp, stöd, mod och våga lämna den destruktiva relation du lever i.

Lite kort om destruktiva relationer:
Det allra farligaste för dig som har levt i eller lever i en destruktiv relation är ensamhet, isolering och att skämmas. Du är inte ensam, du har INGET att skämmas över och ingen äger dig!

skicka PM och joina gruppen som du får namnet på i PM.
Sprid gärna detta till era tjejkompisar så vi blir massor av tjejer men glöm inte att man måste ha inbjudan för att joina oss och du därmed är referensperson till den som du tipsar om gruppen.

Kramar,
Storasyster


Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.