Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Ny kompis i en gammal stad (Uppsala)

Fannyacl +1
Hej! Jag har bott i Uppsala i 2,5 år och blir snart klar med mina studier och kommer börja jobba här i stan efter det. Ursprungligen är jag från Sundsvall. Jag har bestämt mig för att aktivt ändra på det i mitt liv som jag för tillfället grubblar över och en sådan sak är just att jag är orolig för att känna mig ensam när mina kompisar snart flyttar till andra städer för jobb. Jag är en person som är lättsam och utåtriktad. Jag älskar att gå ut och festa, men i grund och botten är jag en liten pensionär som gillar att pyssla, laga mat, gå på kör, lösa korsord, inreda osv.

Det skulle vara kul att träffa någon som älskar mat lika mycket som jag själv, tycker om att ta hand om sig själv, har lätt till skratt och gillar att sprida glädje! Förslag på saker vi kan göra: ta en promenad, fika, träna på gym eller gå på pass, hänga på nation, laga god mat, dricka vin på en uteservering, shoppa, ta en cykeltur, gå på ett museum, spela sällskapsspel, jämföra spotifylistor. Typ så. Hör gärna av dig!
Ann-Charlotte
Till @Fannyacl
Hej! Jag flyttar till Uppsala under december och känner ingen där ännu. Hör gärna av dig om du vill hitta på något! Fika/ middag / bio / krogen osv . Skulle vara jätte trevligt
Axel
Till @Fannyacl
Hej :) Jag heter Axel, Jag är 25 år gammal och bor i Uppsala. Jag jobbar heltid som ekonomiassistent, Älskar träning, laga mat och dryck, resa, musik, spela gitarr, The Rolling Stones, fest, gillar foto och fashion, borde lära mig åka skidor, åker hellre till solen eller storstaden. Stockholm City Straight outta the loops :) låter det intressant? Hit me up ؛)

Haler
Hej!

Jag känner igen mig en hel del i dig! (= Hur gammal är du och vad har du pluggat för något?

mvh Carro
Carolin95
Till @Fannyacl
Hej är en tjej på 20 år från Enköping . Jag är en glad och spontan tjej som gillar allt ifrån att gå på krogen till att ha en mysig filmkväll :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.