Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nära vän/vänner (Stockholm)

Lea91 +1
Hej
Efter att ha vuxit ifrån vissa vänner under några år nu börjar man känna sig lite ensam.
Har vänner men kanske inte den där riktigt nära vännen som man kan träffa spontant eller bara ringa upp för att prata om allt mellan himmel och jord med. :)
Vet att det är många i samma situation.
Annars så är jag en glad, social, öppensinnad och fördomsfri tjej på 26 år. Bor inne i city med min sambo och våran hund. Ett plus skulle ju vara att du är i min ålder och också bor inne i city. Men självklart inget krav. :)
Gillar att hitta på det mesta och testar gärna nya saker. Är dock ingen festprisse längre haha (har tyvärr vuxit ifrån det). Men några glas vin på ett lugnt ställe/restaurang dör jag dock inte av :P det är bara trevligt.
Om jag låter som någon du vill lära känna så skriv gärna.

jenn1fer
Hej Lea!
Jennifer heter jag, 23år också boende i centrala Stockholm/Gärdet tillsammans med min sambo. Söker precis som du en ny vän att umgås med då mina tidigare vänner är utspridda över hela landet för studier/jobb.
Mina intressen är främst träning, mat, musik, film och resor.
Om det låter intressant får du gärna höra av dig :)
Ha det bra.
/Jennifer
Ullis91
Till @Lea91
Ullis91
Hej Lea!
Ulrika heter jag, låter som att vi delar gemensamma intressen och sitter lite i samma båt med att ha växt ifrån en del vänner, är 26 år och bor i Högdalen så inte så värst långt ifrån city :)
Skulle va kul att få lära känna dig :)
Lea91
Till @Tvilla
Har skickat PM till dig :)
Tvilla
Hej
Jag är en snäll och trevlig tjej på 25 år. Jag är nyinflyttad till Stockholm och är därför på jakt efter lite nya vänner. Jag bor i Solna med min sambo. Jag är inte heller någon festtjej utan föredrar hellre att ta ett glas vin på mysig restaurang, gå och fika, eller hitta någon aktivitet. Om det låter intressant så får du gärna höra av dig!
Caroline91
Hej Lea mitt namn är Caroline Leo och jag söker också nya vänner precis som du mina intressen är mode shopping musik djur träna bio gå ut och äta ja allt möjligt. Skulle vara kul att ses någon gång. Hoppas vi hörs snart.

Hälsningar Caroline Leo.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.