Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Nära vän, någon? (Göteborg)

Andreaa +1
Hejsan!! Har mina vänner jag är med, men saknar verkligen någon riktigt riktigt nära...självklart kan man inte säga hej vill du bli min nära vän?? Men hade så gärna träffat nån man klickar riktigt bra med och bygga på en vänskap! Shit va formellt det låter haha men you get it :P är 18 men måste bara säga att om du e rädd för att jag är en "liten jobbig unge" har du fel haha, är därför öppen att lära känna dig även om du är några är äldre! (Är dock inte tråkig för det, trust me, älskar att dansa och skämta runt om allt om man klickar och du är en skön person tillbaka )
Hör bara av dig helt enkelt, det förlorar man inget på!!
Sweetheart
Till @Andreaa
Hejsan träffas gärna
Sweetheart
Hej Andrea träffas gärna
Peek-a-boo
Hejhej!

Bor lite norr om Göteborg men spenderar ofta mycket av min fritid i Göteborg. Jag skulle gärna lära känna dig om du är intresserad är snart 22 (96:a). Tycker om det mesta träna, shoppa, fika osv. Är en ganska spontan person så passar om du också är det.

Hör gärna av dig om du är intresserad!
awinzell
Hejsan, du ser ut att vara jätte trevlig, träffar dig gärna på en fika eller något annat kul. :D Själv heter jag Anna och är 22 år fyller 23 snart i maj yeay hahah. Jag är snäll, trevlig ,positiv, flexibel, härlig att ha och göra med, mkt social älskar att vara social haha. Jag gillar att göra det mesta som tex, bada, basta, träna, skämta runt, dansa, festa, bio, gå ut och ta några glas, äta middag ute, laga mat, hemmakvällar, promenader m.m.
Hör gärna av dig om du är intresserad!
Kram Anna

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.