Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Mogen snäll vän i Uppsala (Uppsala)

Louisvuitton00 +1
Hej på er!
Bor i Uppsala med sambo.
Söker nya godhjärtade tjejkompisar 23-35 år. Känner att det är dags att hitta vettiga vänner som inte bara vill springa på krogen 24/7 och sen inte kunna prata nykter. Känner ni igen er? Man festar men sen hörs man knappt efteråt dagen efter och det går en lång tid innan man hörs igen. Jag är en bra lyssnare & hoppas att du också är det! Vet hur det kan kännas vid jobbiga dagar så jag är en vän som alltid vill stötta.
Gillar att shoppa, fixa med naglar & hår, fika, äta god mat, ta en öl, film och musik. Solsidan, bonde söker fru. Promenader. Gillar det mesta! Ska även börja träna på gym ^^
Hör av dig om du vill börja prata lite bara :). Har fb med bild sen
malin19594
hej! känner igen mig i ditt inlägg :)
Hör gärna av dig om du är intresserad av att prata!
hoppas vi hörs!
inersjo91
Hej! Känner även jag igen mig i det du skriver :) jag vill gärna prata vidare med dig. Är 24 år och bor med min sambo i Uppsala. Skulle beskriva mig själv som glad och energifylld men även djup och känslosam :) hoppas vi hörs!
TessaMuren
Känner också igen mig i din text! Vore kul att få reda på lite mer om dig :)
Christel
Till @Louisvuitton00
Känner igen mig i din text och vill gärna veta mer om dig! :)
Hannaz
Hej ! Hur är det? :) Känns som vi har en del gemensamt då jag har också tröttnat på kroglivet , kan gå ut ibland men föredrar faktiskt en bra hemma kväll .
bellisma88
Till @Louisvuitton00
Hej! jag bor också i uppsala, jag ska också börja träna :) jag kan berätta lite om mig själv, jag är en student som gillar att ha djupa samtal om självutveckling, hälsa och träning. Jag gillar inte att definera mig SJ. Jag vill låta dig skapa din egen bild av mig :) kan gärna ses över en fika om du vill ^^ om du vill kan vi byta fb och prata där? ha det så bra

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.