Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

mammaledig söker riktiga vänner (Helsingborg)

Fannie1985 +1
Hejsan mitt namn är fannie och är 29 år! är just nu mammaledig med mitt första barn som nu är 8 månader!
När jag blev gravid och sen fick barn försvann dom flesta av mina vänner, man är inte lika rolig när man får barn och kan inte göra lika mycket. men det kan man visst! jag är inte död för att jag har fått barn och jag är så trött på ytlig vänskap! jag vill ha riktiga vänner som är loyala och man finns för varann genom allt och man kan prata om allt med! bara för att jag inte festar lika mycket och inte är ute på nattklubbar längre innebär det väll inte att man inte kan resa, shoppa, fika, prata och bara sitta i soffan med ett glas vin o snacka skit. jag vill allt detta!! om du har barn eller inte spelar ingen roll men det hade varit kul. hoppas du/ni finns där ute och vill ha lite sex and the city vänskap genom med och motgångar och med eller utan barn!! hör av er fannie1985@hotmail.com
Linday
Hej! :)
Vad roligt att finna en här som också har barn. Min dotter är 8 månader också. Har också kompisar som inte riktigt förstår hur det är att ha barn och undrar varför det dröjer innan jag svarar eller så...Jag vill ha lite nya kontakter, blir lite ensamt här hemma ibland ;) Det låter väldigt roligt, det du skriver i din text...dock bor jag inte i Helsningborg utan i Tranås, 7 mil norr om Jönköping ;)

Men vi kanske kan ha kontakt ändå och vara chattkompisar? :) Vore roligt att prata med i samma livssituation och i samma ålder. Jag är 26 år och har också fått mitt första barn.
Hör gärna av dig!
Varma hälsningar,
Linda

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.