Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Mamma 37 söker genuina vänskaper (Märsta)

Angelina-l +1
Önskar finna andra kvinnor där en genuin och mogen vänskap kan byggas och bestå. Barnsligheter med attityd och otrevligheter undanbedes. Bra värderingar och logik bör du även besitta, samt ett gott hjärta! Inget intresse av fjanterier! ;-)

Jag vill ha bra människor i mitt och mina barns liv, behöver därför vara kräsen.

Jag är 37, för tillfället mammaledigt. Har två söner, en på fem månader och en på åtta år. Mina barn kommer först i mitt liv, du bör kunna respektera detta - skoj vore om även du har barn. Kanske lite svårt att umgås om du ej själv har småbarn. Röker ej, dricker ej.

Skapar inte intriger eller talar illa om andra, önskar även detta i en vän.

Skriv så ser vi hur vi matchar och om vänskap kan byggas.
susanna
Hej!
Jag är en 28 årig tre barns mamma. En son på 6 år och två döttrar, den stora är 3 år och den lilla är 3 veckor. Precis som du säger kommer barnen i första hand. Jag bor på Värmdö, straxt utanför Stockholm.
LillaJag
hej är ny här från igår, jag är en 6 barns mamma på snart 40 år och söker nya ärliga vänner, mina jag hade har jag ledsnat på, då jag är lite emot envägs kommunikation.
mina barn är mellan 17-8 år, som du själv sa så kommer familjen i första hand men känner att de skulle va trevligt med nya vänner.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.