Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

likasinnade vänner i Göteborg (Göteborg)

nadjaac98 +1
Hej!
Jag heter Nadja och är 21 år gammal. Det var ett tag sedan, jag skrev här! Så hur ska man beskriva mig? Jag älskar USA! Resor överlag, min fina sambo. Jag tycker om att lyssna på poddar särskilt spöktimmen, jag älskar mysterium och skräck. Jag tycker om att baka, laga mat. Shoppa är ett stort intresse. Jag älskar mindfulness målarböcker! Dricka te och lyssna på podd. Älskar katter o hundar.

Jag söker nog likasinnade människor. förstående människor, då jag själv är det! Snälla och omtänksamma människor som man kan prata med om allt.
Jag hatar att festa och även alkohol!! Mobbning är ett ämne som jag brinner för och har även en blogg där jag har skrivit mycket om det ämnet.

hahah! Hur ska man avsluta detta? Skicka gärna ett meddelande! Söker likasinnade vänner i Göteborg.
Linisen
Hej, låter som en supertrevlig tjej som jag gärna hade velat lära känna! Äääälskar spöktimmen, så himla spännande podd, lyssnar ofta på den på jobbet :)
2015Lisen
Hej! Jag känner mig i mycket av det du skriver. Jag älskar också att shoppa, gillar inte heller gå på krogen. USA är också ett land jag gillar mycket. Jag var i New York för fyra år sen. Jag älskade den staden med mycket bra shopping och musikaler. Jag gillar också skräck och program som det okända! Katter gillar jag med men är tyvärr allergisk. Mobbning brinner jag också för. I mitt jobb som förskolelärare möter jag tyvärr utfrysning och elaka ord från barnen till varandra. Så viktigt att jobba med detta.
Float-in-cloud
Här har du en mycket likasinnad kille (lol man) fast tokig som en yngre.
Float-in-cloud
Här har du en mycket likasinnad kille (lol man) fast tokig som en yngre.
Varför två gånger?

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.