Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Längtar du efter mer glädje och mening? (Stockholm)

Mabuhay +1
Har du någonsin avsatt tid att fundera på vad du vill ha i ditt liv? Eller känner du dig fast i ekorrhjulet? Känner du att du skulle vilja ha en tydligare riktning för ditt liv? Fylla det med mer glädje, spontanitet, nya upplevelser och människor?

Känner du igen dig men vet inte hur du ska komma vidare?

Kom då på vår Bucket List/Vision Board Workshop! Tillsammans med oss och andra roliga och spännande kvinnor kommer vi att ha en kreativ och konstruktiv dag där vi kan förbereda oss och våra mål inför nästa år - 2018!

Det är också en utmärkt chans att lära känna flera av oss från Bucket List Queens - en grupp där vi inspirerar, följer upp, peppar och stöttar varandra! Alla är välkomna! Man behöver inte ha deltagit tidigare! Länk till gruppen: facebook.com/groups/444631859269442

På förmiddagen kommer vi att gå igenom hur du bygger upp din Bucket List, var du hämtar inspiration och framför allt varför den är viktig! Och eftermiddagen kommer att användas till att sätta ihop din egen Vision Board efter det du har prioriterat i din Bucket List!

Både Bucket List och Vision Board är starka verktyg som används av miljontals människor för att upp uppnå sina mål. Bland de som använder Vision Board finns namn som Oprah, Ellen DeGeneres, Katy Perry, Tony Robbins m.fl.

Förvandla dina "att göra" listor till levande verktyg som inspirerar och hjälper dig att fokusera på dina mål på ett lättsamt och tydligt sätt! För vad är en Vision Board om inte en visuell Bucket List?
Ni vet man säger...en bild säger mer än tusen ord!

Och tjejer, eftersom vi firar att det blir vår premiär workshop så får de 10 första som anmäler sig 75% rabatt på ordinarie pris! Ert pris 300kr! Ordinarie pris är 1200 kr.

Så skynda er! Det är först till kvarn! Tre biljetter är redan sålda.

Vi ses då!


FUNDERINGAR? Maila elisabeth.letsgrow@gmail.com
Mer information på: Lets Grow FB sida: facebook.com/letsgrow.se
PLATS: Saltmätargatan 5, Stockholm.
Tunnelbana: Rådmansgatan
Går bra att gå från Central Stationen också. 20 min promenad.


PRIS:
10 första 300 kr (75% rabatt)
Övriga 1200 kr
Anmälan är bindande men kan överlåtas!


"Do you want to know who you are? Don´t ask. Act! Action will delineate and define you!" Thomas Jefferson
"You don´t have to be great to start but you have to start to be great! " Zig Ziglar

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.