Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Ladies! Kaffe på stan? (Uppsala)

Mich +1
Hej tjejer! Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän i Uppsala och behöver lite tjejkompisar då jag behöver egen fritid utöver honom. Jag är alltid glad och älskar att prata. Jag tar gärna ett par rundor på stan då jag älskar både kaffe och kläder! Både i Uppsala men åker gärna till Stockholm också. Hör gärna av dig då text inte är riktigt min grej haha:)
Ann-Charlotte
Till @Mich
Hej! Jag flyttar till Uppsala under december och känner ingen där ännu. Hör gärna av dig om du vill hitta på något! Fika/ middag / bio / krogen osv . Skulle vara jätte trevligt
inersjo91
Till @sannaUppsala
Hej!! Låter riktigt kul. Har varit all in på styrketräning å bygga muskler för 3 år sedan, nu har jag kört all in på företaget. Skulle sååå gärna vilja testa på crossfit/ börja styrketräna seriöst igen. Har mycket energi som behöver användas å skulle gärna vilja träffas. Kan jag få din Facebook via privat meddelande? Kram :)
sannaUppsala
Hej! Jag är på på fika så kan vi snacka mer. Gillar inte heller att sitta å skriva, roligare att hänga å pladdra. Jag är ledig i tre dagar nu så vill ni ses så är jag fri.
sannaUppsala
Till @inersjo91
Förlåt, jag glömmer jämt att gå in här :) Jag tränar styrketräning, vill börja med crossfit igen. Tänkte åka å spana in boxarna i Uppsala men inte köpa kort förrän jag hittat jobb i Uppsala. Trivs bra på sats i väsby å det funkar eftersom jag jobbar i Väsby. Tränar du något? Jag ses gärna å hänger :) Jag jobbar natt inom äldrevården, kör mest runt på tillsyn och larm. Kram
sannaUppsala
Hej! Jag är på på fika så kan vi snacka mer. Gillar inte heller att sitta å skriva, roligare att hänga å pladdra. Jag är ledig i tre dagar nu så vill ni ses så är jag fri.
inersjo91
Till @sannaUppsala
Hej Sanna :) vad tränar du?
inersjo91
Hej! Du verkar riktigt energifylld å härlig :) skulle gärna vilja veta lite mer om dig och sen kanske ses? :) Jag heter Isabelle å har bott i Uppsala 4 år. Har drivit eget företag å jobbar även som personlig assistent åt en söt tonårskille :) jag skulle beskriva mig själv som sprallig, driftig å glad, men även väldigt djup å tänkande. Det beror lite hur jag mår osv :)
Bor med min sambo och vi har det grymt bra å roligt tillsammans men ibland saknar jag en riktigt bra tjejkompis som sprider energi å som man kan vara sig själv med.

Vad jobbar du med?

Kram
sannaUppsala
jag har också flyttat hit till min pojkvän och saknar polarna. Bor ute på landet och jobbar natt dock så just nu varierar det med fritiden. Hojta om du vill ta en fika och snacka skit. Jag är 35, gillar tung träning, middagar, fest, natur m.m
Emelieb123
Hej :) Jag bor i Sthlm men det vore kul om vi kunde hitta på något ^^

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.