Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Kompisdejt sökes (Stockholm)

arja +1
Hej alla! Jag heter Ronja och är 19 år gammal. Jag går sista året på gymnasiet och pluggar sam-foto. Jag har ett ganska stort nätverk med vänner och bekanta, men jag har väldigt få som jag känner mig nära på riktigt. Därför vill jag kompisdejta, och jag tänkte att detta skulle vara en lämplig plats att göra det!

Jag tycker om att skriva, fotografera, resa, pyssla, och nörda ner mig i helt absurda saker (typ Selma Lagerlöfs kärleksrelationer). Jag skulle vilja beskriva mig själv som alldeles för pratglad, driven med många bollar i luften, social men introvert, och rolig om jag känner mig bekväm. Jag strävar efter att vara en sympatisk människa, och hoppas att jag också uppfattas som en sådan. Men jag kommer antagligen tvinga dig att läsa texter jag skrivit (om jag vågar), berätta allt jag vet om döda författare och övertala dig att lyssna på konstig folkmusik.

Om du tycker att jag låter spännande möts jag gärna över en fika, ett teaterbesök eller bara en promenad. Ålder är oviktigt!
AnnaH
Hej!
Jag är ganska mycket äldre än du, men gillade din "nördighet"! Jag skulle vilja påstå att vi har liknande intressen - jag har dock valt Strindberg istället för Lagerlöf, men min musiksmak är mycket bred.

Jag är 34 år, har två barn, tycker om historia, kultur och museer.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.