Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Kompis som vill hitta på saker! (Falkenberg)

LenaChristina +1
Hejsan!

Jag är 25 år och bor 2 mil utanför Ullared. Jag är förlovad, har hund och hus men saknar kompisar.
Jag är "allätare" vilket betyder att jag tycker om nästan allt. Fika på stan, shoppa, sola, dansa, gå på promenader på nya ställen, utforska nya platser, baka och laga mat, pyssla och leka med hunden.
Då jag studerar heltid och jobbar deltid så träffar jag inte många vänner. Jag är så trött på att sitta hemma och vänta på att fästmannen ska komma hem. Hör gärna av dig om du också vill hitta på något!
LenaChristina
Till @Jema92
Jag har många intressen. Bland annat jakt då min sambo jagar och så har vi en tyst jaktterrier som vi använder i jakten. Hon är svart och brun men ungefär lika stor som en "vanlig" terrier. Kommer från tyskland och där används dom på vildsvin då dom är små och väldigt snabba och smidiga. Men våran Diva tycker om allt :)
Annars dansar jag linedance i falkenberg, älskar att dansa. Lär ut svenska till några flyktingar tillsammans med två andra kvinnor. Jätteroligt!
Pyssel är mycket hemmabruk, återbruk och gör kort och sånt när någon fyller år eller till jul. Tycker om att arbeta med händerna :)
Älskar bio och filmer, musik och läsa böcker. Outlander är en favoritserie men böckerna är bättre :)
Jema92
Till @LenaChristina
Vad har du för intressen? Vad har du för hund? Vad är det för pyssel du håller på med?
Jema92
Till @LenaChristina
Sant förstår. Haha den var bra
LenaChristina
Till @Jema92
Precis så är det. Det finns dom som är gnälliga och tycker att man inte gör någonting rätt men så finns dom som älskar att man kommer och hjälper till :)
Nej jag har inte bott i Slöinge, tänkte säga att det är den enda platsen som jag inte har bott på men det stämmer inte riktigt. :P
Jema92
Till @LenaChristina
Håller med dig om att jag alltid har velat hjälpa människor. När man hjälpt de gamla så är de så otroligt tacksamma. Så är det med positivt och negativt finns med allt. Har du bott i slöinge?
Jema92
Till @LenaChristina
Ah jag känner detsamma. Jag jobbar lite utanför.
LenaChristina
Till @Jema92
Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor, redan som ung. Men då visste jag inte att jag skulle jobba i vården. Men det som gör att jag fastnade var nog kontakten med de gamla. Man gör ett viktigt arbete och det uppskattas av de gamla även om många anser att det är ett "slit-göra". Nackdelar finns också såklart.
Jobbar du inne i centrum eller lite utanför? Vet inte riktigt hur uppdelningen är inne i falkenberg. Slöinge känner jag till men inte så mycket mer :)
Jema92
Vad är det med vården som lockar dig?
Jag umgås med vänner och familj men de flesta av mina vänner bor inte i Falkenberg
LenaChristina
Till @Jema92
Vad hittar du på när du inte jobbar? :)
Jema92
Till @LenaChristina
Att hjälpa de gamla och att oftast få det positiva responsen tacksamma. Jag tycker det är skoj när arbetet varierar.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.