Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

JAG SÖKER RESKOMPIS ! (Göteborg)

nadjaac98 +1
Jag söker en reskompis! Jag älskar att resa utomlands! Jag vill till USA, Japan och Thailand och massa andra länder, men dessa är drömmen!
Jag söker någon som är seriös och vill kämpa för att komma någonstans, att man sparar pengar och bestämmer ungefär när man ska åka! trött på vänner som höjer ens förväntningar och sen ställer in.
Söker någon som är villig i att kämpa lika mycket som jag woop!

Du måste vara en äkta vän, som inte är egoist, omtänksam och snäll, bo närheten av Göteborg! Som är runt min ålder 18 - 22
Men vem är jag? Jag är 19 årig knäpp tjej.. extremt knäpp! HAHA, som just nu är sjukskriven. Jag har en blogg, som jag skriver på, som jag vill förbättra. Jag älskar allt inom övernaturligt, spirits och sånt.
Älskar hitta på galna saker, Disney nörd och galen shopaholic! ;) Är väldigt omtänksam av mig, och jag älskar katter! haha! Älskar mat och bada, tivoli, äta ute, skratta tills man gråter! Hatar illa behandling, och ego trippade människor, dom söööker jag intee, har slösat för mycket energi på såna människor som ska vara så kallade vänner. Hatar allt inom illa behandling.
Hör av dig nuuu, behöver något att se fram emot! Och vem vet vi kanske blir bästa vänner?

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.