Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Hej Malmö/Lund-tjejer (Lund)

lillamilla +1
Hej alla ni fina :)

Skriver här igen eftersom jag inte är så aktiv här inne mer än de få gånger jag besöker sidan.

Jag tänkte att vi kan skriva i ett privat meddelande här och sedan hålla kontakten genom Instagram. Det är synd att detta inte är en app där man kan få notiser när någon skriver.

Kolla in min sida för att läsa mer om mig :)

Ha en bra dag!
PL91
Hej! Jag bor också i Lund sedan några år tillbaka med min sambo. Jag har inga vänner kvar från förr och det är svårt i vuxen ålder att skaffa sig nya vänner. Jag kan också relatera till det du skriver om HSP. Jag har läst en del om det och känner faktiskt att nästan allt stämmer in på mig. Hade varit kul att lära känna varandra du, jag och Emmelisan! Jag har lagt till Emmelisan på Instagram! :) För som du skriver, man är inte inne här stup i kvarten och man får inga notifikationer.
Ahmadullah
Hej, söker efter en vän.
Emmelisan
Till @lillamilla
Hej!
Såg ditt inlägg och läste din profil.
Gick nyss med i detta forum eftersom jag vill bredda min bekantskap i lund.
Kan relatera till det du skriver om HSP.
Mitt namn är Emelie. Jag är 31år och är arbetssökande för tillfället. Är utbildad fysioterapeut (sjukgymnast) som avslutade ett vikariat i början av sommaren. Har därefter försökt komma underfund med vad jag faktiskt vill arbeta med. Nu vet jag vad jag tror jag vill jobba med och söker jobb inom det.
Jag gillar att umgås genom att sitta och prata över en fika eller träna tillsammans. Gillar snabba promenader, yoga, vandra i naturen.
Trivs inte i stora folksamlingar eller i miljöer med hög ljudnivå.
Vill du ses en dag så hör gärna av dig. Jag är inte särskilt aktiv på instagram men jag heter emelie.i.emelie där, om du vill följa.
Vänligen,
Emelie
Fridaa
Hej lär gärna känna dig:)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.