Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Härliga väninnor, var finns ni? :) (Linköping)

Carro1980 +1
Hej!
Jag är en glad och sprallig tjej, 36 år och bor i Linköping. Jag söker efter glada och positiva tjejer som liksom jag vill hitta vänner att umgås med. Jag bor tillsammans med min sambo och även om det är trevligt att umgås med honom saknar jag "tjejhäng" och tjejsnack :). Kolla gärna in min profil och skriv till mig om jag låter som en intressant tjejkompis. Hoppas vi hörs! / CarroJosefinlarsson95
Till @Carro1980
Hej!
Alexandra8333
Till @Carro1980
Hej Carro!!
Letar du bara efter vänner i Linköpings?
Gabbis
jaha jag trodde att jag skickade ett privat meddelande, men det gjorde jag tydligen inte=)
Gabbis
Till @Carro1980
Hej!

Jag är i en lite liknande situation som dig och jag saknar med tjejsnacket=). Jag har flyttat runt rätt mycket vilket har gjort att man har tappat kontakt med folk samt att många av mina vänner också har barn och lever ett annat liv. Jag pluggade i Linköping, men alla jag umgicks med under den eran har flyttat. Hur som skulle jag tycka att det vore kul att hitta på något någon dag. Jag pendlar förvisso i dagsläget varje dag till Södertälje p.g.a jobb så jag har väl inte överdrivet mycket tid i veckorna, men på helgerna har jag ju tid att ses och ibland i veckan med=). Hör gärna av dig om du skulle ha lust att ses.
AlexandraHD
Hej. Ja du verkar väldigt trevlig och jag letar efter samma sak, tjejhäng :D Jag bor i norrköing så det är bara att höra av sig om du vill ses för en fika =)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.