Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Hallänningar sökes! (Halmstad)

Bakingthoughts +1

Någon som gillar att fika? Promenera på galgberget eller sitta hemma i ösväder och glo på filmer eller ha Disney maraton mitt i veckan? Skräckfilmer går också bra om vi håller oss borta från zombisarna ;)

Är 92:a, bor inte långt ifrån centrum här i Halmstad och söker trevligt umgänge att spendera min fritid med :) Bor i lägenhet med en katt, hund och pojkvän. Jobbar som bagare och har över sommaren två jobb just nu som gör det väldigt svårt att träffas över sommaren, men kontakt via mobil är inga problem! Sen ligger hösten runt hörnet med varma koftor och varm latte i ösregn medan man sitter och myser på något café istället och har det trevligt.
Jema92
Hej jag är 92:à och bor i Falkenberg men har möjlighet att ta mig till Halmstad om det skulle vara så, hör gärna av dig.
AngelicaAngelica
Till @Bakingthoughts
Hej!
Jag är 28 o bor i Halmstad, hade gärna setts över en fika nån dag :)
-Shadowz-1986-
Hej! Jag bor iof i Varberg men har en syster i Halmstad så där är jag ibland, lite äldre också men har vänner i alla åldrar så för mig iaf e det inget problem ;) är 86:a så fyller alltså 30 snart :) hör av dig om du vill prata :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.