Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Goda vänner, se hit! (Skövde)

Lena1990 +1
Hej!

Det vore roligt att träffa lite nytt folk runt omkring Skövde. I September i fjol fick jag och min sambo tillökning i familjen och därmed försvann en stor del av vår befintliga bekantskapskrets. Ni som har barn vet att fokus skiftar ganska så snabbt från utehäng och shopping på stan till hemmaliv med lugnare aktiviteter. Jag anser att goda vänner förgyller tillvaron och jag lägger härmed ut en fiskelina med krok för att se om några likasinnade nappar på betet och vill ses en liten stund för en kravlös fika.

Jag själv är 25 år gammal och för närvarande mammaledig. Älskar att resa (vilket det blivit lite lugnare med på sistone av förklarliga skäl) och att fotografera. Är faktiskt riktigt händig i köket med att skapa bakverk, speciellt lussebullar till min sambos stora lycka. Skämt åsido, jag är som folk är mest. Tycker lika mycket om att titta på serier en regnig dag som att åka till en ny stad och utforska nya nöjen. Huvudsaken är att man har en bra bekantskapskrets omkring sig som man kan dela det roliga med.

Hör gärna av dig!

/ Lena
Paulinah
Hej, känner igen mig i det du skriver. Har en pojk på drygt ett år, och relationer med tidigare vänner förändras verkligen då man får barn. Precis som du gillar jag att fotografera. Utöver det gillar jag alltifrån att ta en fika, till en shoppingtur, till en utekväll med ett glas vitt vin eller två. Hör gärna av dig om du fortfarande söker vänner (ser att inlägget är något gammalt)
WeronicaH
Hejsan

Vi verkar vara i ungefär samma sits även om mitt barn nu är några år äldre än ditt. Tyvärr har även jag förlorat kontakten med många av mina vänner och söker nu nya.

/Weronica
Seema
Hej hej, tar gärna en fika någon dag!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.