Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Glada positiva tjejvänner sökes (Uppsala)

Liisaa +1
Hej!

Jag är en glad och lättsam 24-åring som nyligt flyttat ihop med min pojkvän i Uppsala. Då jag inte känner så många här än umgås jag mycket med min pojkväns bekantskapskrets och det är trevligt det med, men saknar ändå känslan av att kunna prata med någon om allt mellan himmel och jord och att lite mer spontant kunna umgås.

På fritiden gillar jag att träna (både styrketräning på gymmet som kondition och dans). I övrigt håller jag på med musik och går promenader med min hund.

Det skulle varit roligt att lära känna lite nytt folk. Kanske ta en fika eller en tur på stan. Om någon vill träna ihop så har jag gymkort på fitness24seven, min erfarenhet är att det är roligare att träna om man är två. :)
Elmira
Hej, har precis flyttat in hos min kille här i Uppsala också. Känns tråkigt då ens kompiskrets befinner sig en bra bit bort :)
Pinklady
Hejsan
Jag är en tjej på 27år som arbetar som sjuksköterska. Lever tillsammans med min jaktlabrador Madicken.
Det kändes som om vi har en del gemensamt.
Jag flyttade tillbaka till Uppsala förra året efter att varit borta 5år så söker nu nya ärliga vänner att dela allt i vått och torrt tillsammans.
Vore skoj att hitta på något?
Kram Michaela
Johanna80
Hej

Jag bor i Tierp inte långt från Uppsala och jag vill gärna träffa fler vänner. Är 34 år gammal
Cassie21
Det är ingen fara, du var bara med om livet ;) Jag har en kille på 4,5 år en amstaffblandning. Ah, då är det mycket! Examensarbeten låter skrämmande haha! Men kommer gå bra, framförallt tänk vad skönt när det är klart.

Cassandra
Liisaa
Till @Cassie21

Hej! Ursäkta om jag svarar lite sent, har jobbat som en galning hela veckan så har inte riktigt hunnit. :) Vad roligt att du har hund!! :) Vad har du för ras? Min är en blandning mellan Jack Russel terrier och toypudel. Jag jobbar som högstadielärare (men är inte riktigt klar med min utbildning än, skriver examensarbetet nu samtidigt så jag börjar att se ett ljus i tunneln efter flera års pluggande).
Cassie21
Hej!

Jag läste din presentation och fastnade direkt då du sa att du vill lära känna lite nytt folk och att du är träningsintresserad. Jag har glidit ifrån gamla vänner på grund av att jag inte drivs av kylighet och falskhet som började visa sig tyvärr. Jag anser att vänner är till för att finnas där i med och motgångar, därför söker jag nu positiva och glada tjejkompisar att bara vara med, leva livet och hitta på spontana tokigheter med! :)

Jag har bott i Uppsala hela mitt liv, trivs bra här men vill göra mer äventyr och upptäcka mer. Jag har själv en hund, så blir mycket promenader och träning.

Teckna och kreativitet är en av mina stora intressen och jag jobbar hemifrån som tecknare just nu men är utbildad undersköterska i grunden.
Skulle vara väldigt roligt att prata mer med dig, hoppas vi hörs av

Hälsningar
Cassandra

Annika
Till @Liisaa
Hejsan vad för musik håller du på med om man får fråga.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.