Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Gamer/serietidningsnörd vill PS4-hänga (Uppsala)

TantFuriosa +1
Hej!
36-åring här. Jag söker någon som tycker om att hänga på Playstation eller PC. Jag kör väldigt mycket Overwatch på PS4, så det känns som en naturlig träffpunkt för mig. Är också djupt nedsjunken i serietidningsträsket och stamkund på Seriezonen. Jag tar mig gärna ut i verkliga världen och tar en fika eller hälsar på och kör lite brädspel eller rollspel eller dylikt. Och jag älskar att få besök!

Jag är "introvert extrovert" vilket betyder att jag älskar att hänga, men blir trött av det och måste puppa inomhus med jämna mellanrum, så jag kan få jobbigt att umgås med personligheter som inte förstår varför jag drar mig undan.

Drömmen är att hitta någon som vill spontanhänga, som man kan höra av sig till och fråga om man ska kolla på film eller lira nått (men som inte blir ledsen av att tröttifer tackar nej). Jag har många vänner, men det är tunnsått med tjejer i gänget, och jag saknar någon som delar mer av mina erfarenheter av hur vi tjejer som har de här intressena har det. Vill man så kommer det ett superhärligt gamer-killgäng på köpet med mig, men det är helt optional ^_^

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.