Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Föräldraledig/ mammor (Halmstad)

zofie +1
Hej! Jag heter Sofie och är 24 år. Bor med min sambo och dotter på 5 månader i Holm. Kommer från värmland och har bott här i nästan 3 år nu, har fortfarande inte lyckas hitta några nya vänner här nere! Dock har jag inte riktigt försökt men nu när jag har blivit mamma och är hemma på heltid så börjar det bli väldigt ensamt. Har insett att det inte är lätt att hitta nya vänner, känns som att alla redan har sin vänkrets! Skulle vara kul att träffa någon annan förälder med barn i samma ålder, eller det spelar ingen större roll vilken ålder ditt barn har :)
Tess84
Hej! Det var längesen du la ut dethär inlägget, men chansar på att skriva endå :) bor på kärleken och lever ensam med min dotter på 5 år. Har levt i Norge ett x antal år så tappat många vänner. Vill träffa någon dör det inte är besvär att träffas med barn, fika, lekplats, havet en sommardag. Hör gärna av dig!
Ljunggren123
Hej! Jag är en tjej på 26 år. Bor i veinge tillsammans med min familj. Sen jag fått barn har jag glidit ifrån mina vänner och har inte riktigt haft ork o tid med det sociala. Har kännt ett tag att det är dags att lära känna lite nya människor. Ta en fika, ha middagar ihop, filmkvällar o annat man kommer på. Saknar att ha en tjej kompis att flamsa med, att snacka skit ihop, ha tjejkvällar o sånt.. Skriv gärna om du känner samma som jag. Jag är lätt att ha o göra med, Glad, framåt och spontan. Hoppas vi hörs av! Mvh Malin
van2015
Till @zofie
Jag Tjenare, läget?
du låter intressant. Jag är 25 årig kille och bor i Gislaved kommun.
När har du möjlighet att träffas? Jag är sugen på fika med bio,,,eller biljard i Halmstad?:-)
Hör gärna av dig!
Ha en underbar dag!
Kram
Sam

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.