Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Fikastunder, biokvällar och utekvällar? (Göteborg)

Elin97 +1
Hej! Jag heter Elin och är snart 20 år. Jag är född och uppvuxen i Partille som ligger lite utanför Göteborg och letar efter nya, roliga och intressanta vänner att vara med.

Jag är en väldigt ärlig, omtänksam och snäll person som älskar att ha kul och är inte rädd för att bjuda på mig själv och larva runt lite. Jag tycker även om att ta det lugnt och spenderar gärna en kväll hemma i soffan med trevligt sällskap. Jag älskar att shoppa (alltifrån smink, kläder och inredning) både till mig själv och människor jag tycker om. Jag älskar att prata och jag skulle säga att det är något som jag är väldigt bra på haha. Sen älskar jag även att sjunga och lyssnar på musik dagligen.

Låter det här som något för dig? Tycker du om att dricka cider en ledig kväll,, ha roliga konversationer och eventuella shoppingrundor? Skicka då iväg ett meddelande så kanske vi kan prata vidare!
Johanna00
Hej det skulle vara intressant att lära känna dig, adda mig på snap jojjaaaan
biancaertas
Hej! Vi verkar ha samma intressen! Jag älskar också att shoppa ( kanske för mycket haha ) jag älskar också att sjunga och lyssna på musik! jag fyller 18 nu på söndag , bor i frölunda. Här är min snap - biancaertas
Facebook - bianca ertas
Om du vill så kan vi snacka mer!
Elin97
Till @rsetterberg
Va kul! Heter Elin Hammarstrand på fb om du vill prata vidare! Du låter jättetrevlig! :)
rsetterberg
Hej Elin! Jag är precis nyinflyttad i Göteborg och känner att jag behöver socialisera mig lite! Precis som du beskriver dig själv så tycker jag om att ha kul och uppskattar när folk bjuder på sig själva. Har ett stort intresse för inredning och musik, fikar lite för ofta och går gärna ut och tar en öl! Hör av dig om du vill! :)
Seema
Tar gärna en fika någon dag, om du vill :)
nayal
Hej. Hur är det

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.