Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

fika,fest och träning, shopping kompis! (Örebro)

pluttig +1
Hejsan jag är en kvinna på 41 år med sambo och 3 degu tjejer gnagare :) rökfri men tycker om lite vin, dansa samt restaurang besök! Överviktig och söker en god vän att umgås och träna med, är reumatisker men gör mitt bästa med motionen och kosten. Mina intressen är mink, kläder är tjejig och piffar ofta :) world of warcraft nörd, musik,film,foto,resor, att umgås mm är social men jar flyttat mycket pga av sambons jobb genom åren. Nu bor vi i Örebro och här blir vi kvar! Söker du en vän gör livet som är lojal skriv gärna några rader! Jag är inte konstig eller något annat läskigt det lovar jag :)
FridaHolm
Till @pluttig
Haj Vet inte om du fortfarande söker vänner men jag chansar.
Tyckte du lät trevlig, kul att du spelar WoW det gör jag med.
Hör gärna av dig. Kram Frida
beab
Hej!!
Det här är ju verkligen pinsamt. Jag har inte sett att jag har fått något svar och tänkte att den här sidan visst inte gav så mycket... Jag skriver till dig här först, annars kanske du inte fattar varför jag helt plötsligt dyker upp i din inkorg :) Nu har jag bott i Örebro i snart 6 månader men jag är fortfarande i behov av egna kompisar, så jag hoppas att vi hörs vidare.

Spännande att höra att en etta i Örebro kostar 10 års köpoäng. Vilken tur att jag hittade någon som redan hade lägenhet :) Som du hör så blev jag kär och det är anledningen till att jag hamnade här. Vi bor på Öster, också väldigt centralt. Nyttjar dock sällan läget eftersom jag inte har så många att gå ut med i dagsläget. Dessutom pendlar jag till jobb så dagtid tillbringar jag på annan ort. Jag jobbar inom socialtjänst, för närvarande med barnvårdsutredningar och familjerätt. Det är ett kul jobb, men ibland funderar jag verkligen på om jag vill göra det här resten av mitt arbetsliv. Men det känns inte heller speciellt motiverande att försöka byta inriktning. Det skulle nog ha gjorts för längesen i så fall.

Det där med arbetsträning kan ta tid har jag förstått. Min lillasyster fick vänta väldigt länge men shit vilken skillnad det har blivit på henne nu när hon får komma ut mer regelbundet. Kämpa på för det!! Snart är det vår och då kanske även solen hjälper till att göra livet lite ljusare.

Hoppas vi hörs!!
Ha det gott så länge.

//bea


pluttig
Till @beab

Hejsan och vad kul att jag fick svar :) jag finns på facebook också sök på Marianne Andersson Örebro, du kan också maila mig på eva_marianne_andersson@hotmail.com så kan vi prata vidare där! vart bor ni? vi bor på Söder ligger skapligt centralt vi har klämt in oss i en 1a hehe kostade 10 års köpoäng men vi sparar pengar så det passar bra, vad har du får intressen? jag har beskrivit så noga jag kan i min annons men undrar du någon så fråga bara! tyvärr har våra älskade djur flyttat nu är lite allergisk och det funkade inte när vi bor lite mindre... saknar dom jättemycket.

Såg att du har arbete vad avundsjuk jag blir! jag har sjukersättning nu sedan 1 år tillbaka pga av en depression men nu mår jag bättre och vill börja arbetsträna får hjälp av vårdcentralen nu det känns bra, vill tillbaka till livet :)

Fråga på och berätta gärna mer om dig själv samt adda mig på FB ( om du har det :) och mail så "pratar" jag gärna vidare!

Ha det bäst!! Vänligen Marre
beab
Hej!
Jag är 38 år och helt ny här i Örebro. Vad sägs om att ses på ett glas vin någon kväll?
//bea
pluttig
Jag bor i centrala Örebro.

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.