Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Ensam tjej söker nya vänner här i livet (Göteborg)

Trollix +1
Hej jag är en ensam tjej i Alingsås som sagt som söker nya kontakter ihop om vänskap. Vilken stad spelar ingen roll men lättast är väl göteborg, alingsås, Lerum eller någon stad som ligger nära :)

Som vuxen (30 år) tycker jag det är svårt att lära känna folk bara så där. Så testar nu nätet att finna någon/några att hitta på saker med eller bara sitta och tjöta (ursäkta göteborgskan :)), kanske gå ut och ta en kopp kaffe eller ett glas någonstans eller ja vad som helst typ. Låter det intressant så skriv gärna :)
Mvh Sofia
Darkdome
Hej:)
Ålder?
FrokenMaria
Hallå där! :) Mitt namn är Maria, nyinflyttad tjej här i GBG på 29 år. Börjat studera på GU. Kommer gärna i kontakt med dig, då jag inte har hittat några vänner här i Göteborg än. Står lite mer info om mig på min presentation, hör av dig om det kan vara intressant. Kan hålla med dig om att det är svårt lära känna folk enkelt när man blivit äldre. /Maria
Veronica87
Hej! Veronica heter jag och bor en liten bit utanför Göteborg. Du låter som en kul person att lära känna. Så du får gärna skriva om du känner för det :).
Zainab
Hej trollix! :) jag lär gärna känna dig mer. Jag bor i Lerum och är nyinflyttad så jag har inte så många vänner här. Skulle du vilja lära känna mig mer så får du gärna lägga till mig på Facebook Zainab Alrawi
Trollix
Till @Delirious-cloud
Hej Vicky. Är det förkortning för vicktoria?
Ja du vem är jag, vad svarar man på den frågan egentligen
Sofia är jag, 30 år gammal. Lagom glad, trevlig, omtänksam och humoristisk tjej. Så vem är du då?
Delirious-cloud
Till @Trollix
Hej Sofia, Vicky heter jag. Vem är du då?

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.