Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

ensam.. och sjukskriven.. (Göteborg)

nadjaac98 +1
Jag är en tjej som är 19 år och har ett hjärta av guld! Jag lider av psykisk ohälsa som började redan när jag var 4,5 år gammal, jag tänker skriva från hjärtat, jag gråter ofta, är mycket ensam av mig, jag skulle nog säga att jag är en ensamvarg, och har svårt att lita på människor. Jag är sjukskriven, och min högsta önskan är att hitta min allra wifey bästa kompis. Jag behöver någon som skriver till mig även fast jag inte orkar alltså någon som lyfter upp mig! Men vem är jag Nadja om man ska bortse från min psykiska ohälsa? Jag har min ADHD och är väldigt impulsiv, älskar att skratta och busa, hitta på äventyr, komma på störda saker, snällaste människan i världen, känner empati för folk, finns mycket bra!
Just nu på min fritid så¨brukar jag spela sims, är en sims nörd haha! göra kreativa grejer som att teckna, älskar att shoppa! Har en blogg som jag har tagit paus ifrån, och om en snar framtid är tanken att börja med youtube!

Jag vill känna att jag kan lita på dig, att du stöttar mig i allt, äter, går på toa med mig okok kanske inte toa, men lixom är helt knäpp, vi ska kunna göra allt och ingenting, hitta på massa galna äventyr och även bara chilla och snacka skit, du ska lixom va min wifey! HAHA! alltså min allra bästa vän, behöver verkligen en bästa vän, men bästa vänner växer inte på träd! ;) VART ÄR DU?

söker bästie runt min ålder, 17-23
Beccie
Hej mitt namn är Rebecca, jag är nästan 23 år och känner mig också ensam. Har autism så haft det svårt med kompisar och vänner när jag växte upp och mått ganska pdykiskt dåligt ibland pågrund det. Tycker det e riktigt kul att hitta på nya saker och är ganska äventyrlig av mig själv också. Är också lite av en Sims nörd även fast jag inte spenderat så mycket på det, det senaste men älskar i alla fall det spelet:P Tycker om att måla, skådespela och har mest fokuserat på modellande och ibstagram som jag håller med i fritiden och verkligen har passion för:) Shopping e något som jag verkligen älskar också och speciellt när det kommer till kläder! Skulle så gärna hitta nya vänner som jag kan hålla kvar genom livet.
sushi987
Hej! Jag är 18 år snart 19 och du låter som du är väldigt lik mig, jag är arbetslös och psykiskt sjuk, jag älskar att hitta på nya saker, lyssna musik, spela Sims, shoppa, kolla på mysiga filmer och hitta på saker ofta! Söker också en by bästis!
nadjaac98
Till @itstilda97
Adda mig på kik, Nadjaac, vill gärna lära känna dig!:)
itstilda97
Hej! Jag heter Matilda o har precis fyllt 20 :) Jag har faktiskt med varit sjukskriven de senaste åren (har Autism o ADD :P). Jag har typ lite svårt med o träffa folk o så (behöver typ va bekväm med nån innan jag vågar det hehe) men annars e jag en glad o snäll tjej liksom :D Du låter väldigt rolig, så hör gärna av dig om du vill! ^^

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.