Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Ensam mamma söker vänner :) (Helsingborg)

eve +1
Hej! Jag är en 28 årig varannan vecka mamma till en son som är 5 år. Jag vill gärna skapa nya kontakter. Om du har barn eller inte spelar ingen större roll. Jag är ganska vanlig och jordnära men inte nödvändigtvis tråkig för det :) Har bott i Helsingborg i ganska många år men har inte blivit av att jag har ansträngt mig för att skaffa vänner. Men nu är det dax att ta tag i detta. Hoppas det finns fler i helsingborgstrakten som vill lära känna nya vänner!
kramangel
Hej ja bor i hbg kommun :)
eve
Till @kramangel
Så trevligt :) Bor du i Helsingborg?
kramangel
Hej är en tjej på 29 år som gärna lär känna nya vänner :)
IS40
hej! jag bor i helsingborg
eve
Hej på er Janet och systerH! Kul att vi är fler :) Vad är det som gjort att ni flyttat hit? Var i hbg bor nu? Själv bor jag lite utanför.
SysterH
Till @eve
Hej! Jag är ganska ny i hbg inte hunnit skaffa ngt socialt nätverk i verkligheten... Tycker det är dags! Är 24 år... Jäkligt social hehe
Visste inte de skickades, så skrev igen.. Blir 24 i år:p
SysterH
Hej! Är ganska ny i hbg.. 23 år men har inte direkt hunnit skaffa ett eget socialt nätverk här.. Inga barn men bjuder på mig själv o är galet rolig hahah
Janet
Hej, jag är ganska nyinflyttad tjej som söker någon att hitta på något med. Det spelar ingen roll för mig att du har barn, hör gärna av dig om du är intresserad av att hitta på något:-)
//Janet

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.