Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

En vän nära landskrona sökes (Landskrona)

Anemanera +1
Hej

Nu är det så att jag är en kille på 33 år som söker en tjejkompis. Fick reda på att jag har Asperger för 1 år sedan. Börjat förstå och inse allt tydligare till varför jag har haft problem med att skaffa vänner. Oftast vet jag ej vad jag ska säga till personen och att titta på personen när man pratar med dem har alltid varit ett bekymmer. Försöker dock att titta lite då och då i ögonen när man pratar men oftast misslyckas man. Skulle så gärna vilja hitta en vän som tycker om att prata, som kanske har en hobby som jag med kan prova på. En som man kanske kan titta på film med eller bara vara ute och promenera. Och framför allt en som inte ger upp för att jag låser in mig i lägenheten. Har det hänt mycket på sistonde så är det lätt att jag stannar i lägenheten, för där e min trygga plats. Fast det många inte vet är att jag behöver bara en push så e jag ute igen.

Dem senaste 10 åren har man suttit hemma, spelat spel, tittat på filmer/serier. Så med andra ord, inget specielt har hänt på 10 år, förutom att jag har blivit bra på spel :) Min lägenhet är min värld, men vill så gärna ut och se/uppleva den riktiga världen.
Vet att denna sida är till för tjejer, har försökt hitta sidor som man kan söka vänner på, men hittar enbart dejting sidor. Vilket jag inte är intresserad utav. Så jag ber om ursäkt om där är någon som retar sig för att jag har skrivit här, vet bara inte vart jag ska vända mig för att kunna hitta en vän.

Men om ni kanske vet nån annan sida som jag kan skriva på och försöka hitta någon så får ni gärna berätta det för mig.

Tack för att ni tog er tid till att läsa detta.

Ha en bra dag

/Tobbe

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.