Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

En vän för livet? (Skara)

Anne87 +1
Hejsan!

Anne heter jag och är 28 år. Bor strax utanför Skara i ett hus på landet tillsammans med min sambo och vår dotter.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här egentligen utan att det låter knasig på något vis, hehe. Men jag gör ett försök. :)

Eftersom många gamla vänner flyttat och skaffat egna liv och andra har man vuxit ifrån så känner man sig lite ensam nu för tiden, så därför skriver jag här i hopp om att komma i kontakt med en trevlig och rolig tjej som man kanske kan lära känna och se vart det leder till för typ av vänskap.

Jag saknar en vän som man verkligen kan vara sig själv tillsammans med, en som finns till i både vått och torrt. En som man kan prata om precis allt med och ha förtroende för. En ärlig person helt enkelt. Gärna med humor, och lite småskruvad humor skadar ju inte då jag själv kan vara lite skruvad emellanåt :P .

Lite om mig själv då:

Mina intressen är djur, natur, att skapa på olika vis (främst teckna och måla), tv-spel, PC-spel, även gå ut och festa någon gång då och då är också skoj. Men gillar mest att kunna sitta tillsammans kanske bara jag och kompisen (ev. några få andra) och pimpla lite vin och tjöta om allt mellan himmel och jord hellre än en utgång på krogen.

Jag som person är väldigt ärlig, snäll och glad. Brukar ha nära till skrattet. Men kan även vara känslig ibland. Summa av det hela så har jag väl nära till de flesta känslor. Men glädjen är helt enkelt det som styr mest. :)
Är även blyg som person, speciellt när jag inte känner personen i fråga så kan jag vara tystlåten, men brukar släppa om den andra personen babblar på och får mig att haka på.

Oj kanske ska avsluta detta innan jag skriver en hel novell här.
Iaf. Jag söker dig som främst bor i närheten till att lära känna och se om en vänskap kan växa fram. Men även du som bor långt bort får också skriva till mig om du vill ha en skrivkompis som du kan tjöta med om allt mellan himmel och jord. :)

Kram så länge och hoppas vi hörs av! :)
Emelie88
Till @Anne87
Hej! Jag heter Emelie, är 27 år och bor i Skövde med min sambo, vår dotter och sambons son. Hade gärna träffats och pratat lite och se om en ny vänskap kan knytas! :) Hör gärna av dig!
Emelie88
Hej! Jag bor dock i Skövde, men är ju inte så långt ;) Skickar ett meddelande till dig!
annna
Hej! Jag har skickat ett meddelande till dig :) Vi verkar ha liknande intressen och leta efter ungefär samma sak i en kompis. Har skrivit mer om mig i meddelandet. Kram :)
Lisetteeh
Hejsan! Jag är en norrlänning som också bor i skara sen några månader tillbaka med min pojkvän :) Jag känner att jag letar efter samma sak som du, en älta vän! Så jag skulle jättegärna vilja ses över en fika eller nåt, jag är lite yngre än dig (snart 22 år) men vad gör det om man trivs i varandras sällskap? :) Hoppas vi hörs! Kram

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.