Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

En ny vän sökes (Umeå)

Emilia +1
Hej,
jag söker någon att umgås med, gå på promenad, ta en fika eller bara gå på stan. Om någon är intresserad av att göra kreativa saker som tex virka, sticka, baka, måla eller något annat så skulle det också vara kul. Jag är ganska lugn och stillsam av mig som person och funderar mycket på stort och smått. Mina intressen är att sitta framför datorn, språk, resa, se på film, göra kreativa saker, musik, baka, läsa osv. Jag är intresserad av att lära mig nya saker och är bra på att lyssna.

Hör gärna av dig.
Purus
Till @Emilia


Är Oerhört intresserad.
chaa
Hej läste din text och jag är själv från Thailand. Har inte haft någon att göra något med på sista tiden men det verkar som att vi har lite gemensamt. Mina intressen är att bowla, gå på bio, fika på stan, promenader, resa m.m. verkar jag intressant hör gärna av dig så berättar jag mer om mig själv. Vh O
Louise92
Hej! Jag är nyinflyttad kulturvetare från Linköping. Jag är här eftersom det i sista terminen av min utbildning ingår praktik, och då valde jag att ha den här (7:e april - 1 juni).
Jag tycker också om att måla, sticka eller annat kreativt och det vore jätte kul om du ville ses någon dag! Är så svårt att hitta vänner när man är på en arbetsplats och inte en skola där man har klasskamrater.

Bästa hälsningar
Louise

sandy87
Hej Emilia :) du låter ganska lik mig i många saker :D. kolla in min sida och hör gärna av dig om du tycker att jag verkar intressant :). sandy87 kallas jag :)
rebban
Till @Emilia
Hej! Är en 19 årig tjej som egentligen bor i skellefteå men som är påväg till Umeå :) har hela familjen i Umeå o blev av med jobbet i ske-å pågrund av arbetsbrits så därför har jag bott o jobbat i Umeå i 3 månader nu o har börjat fundera på att flytta hit permanent eftersom jag vet att jag har jobb här hela året om :) men känner inte jätte många här i Umeå så skulle va jätte kul att lära dig! :) Mina intressen är att fika, gå på stan, träna, pyssla, resa, djur, träffa nytt folk, gå ut m.m.
MVH rebban
saasaandra
Till @Emilia
Hej! Bor ju inte i Ume, men såg att ett intresse var datorn. Jag sitter mycket vid datorn på fritiden med spel bl.a. Om du är sugen så funkar det ju med en "datavän" också? :) Ser att vi har mycket gemensamma intressen. :)
/Sandra

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.