Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

en eller flera tjejkompisar sökes, (Uppsala)

heippura +1
Hej!! Heidi heter jag, bor 4 mil utanför Uppsala. Söker vänner att umgås med, ha tjejmiddagar med och kunna ha någon att prata med! Från början är jag från sthlm, men när jag flytta ihop med sambon så tappade jag all kontakt med mina vänner... snarare blev dumpad av mina såkallade vänner... men hoppas det finns nån som är där ute i uppsala eller lite utanför, som tierp osv.. tjingeling!
Lisa-RK
Till @heippura
Hej Heidi! Jag har precis vart med om exakt samma sak, flyttade ihop med sambon i Uppsala och vips var det för jobbigt för vännerna att åka till en själv och hälsa på. Vart i närheten av Uppsala bor du? :)
Johanna80
Till @hensus
Hej

Jag heter Johanna är 34 år i dag och bor i Tierp. Har inte så många vänner ja
Johanna80
Hej
Vill gärna lära känna dig. Jag bor i Tierp
heippura
Till @hensus
Hej Sanna!! Ursäkta att det dröjt med svar!! Jag bor i Persbylånga, bara några km från Örbyhus!! Vad kul med nån som bor nära!! Skriver min mejladress för är inte inne här så ofta.
tahvanainen88@yahoo.se

Hoppas vi hörs snart! !

Mvh Heidi
hensus
Hej!Jag heter Sanna och bor i Örbyhus,jag söker också efter tjejkompisar.Jag tappade alla mina vänner när jag flyttade hit för 15 år sedan.Och det är inte så lätt att hitta bra vänner.Jag är 38år gift med två barn.Du skriver att du behöver nån att prata med,det behöver jag med.Hoppas vi hörs
Africangirl
Hej Heidi, Jag är i samma situation som du är. Jag söker en trogen tjejkompis/flera som inte dumpar en.
Jag är en tjej från Kenya, 19 år och bor i Västerås med min kära sambo. Jag känner absolut ingen här så.. mejla mig om du är intresserad av att lära känna varandra.
jessica.mumbi@hotmail.se

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.