Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Dancehall kompis! =) (Stockholm)

Jenny1984 +1
Hej!

Jag är nyinflyttad i Stockholm och känner inte så många i stan. Saknar allmänt att ha någon att kunna hitta på saker med på helgen osv, speciellt då man är singel känns det segt att bara gå hem efter jobbet och sitta hemma mycket själv på helgerna. Jag älskar dancehall och hip hop och finns ju så många roliga events här i Stockholm, men jag har sällan någon att gå med så nu undrar jag om det finns någon annan som delar det intresset och vill gå ut i hop? =) Umgås såklart jätte gärna och gör annat också, älskar att träna, resa (mitt senaste resmål är Jamaica - helt underbart!), se på film, shoppa, spela/kolla på basket, hålla på med smink, gå på konserter, vara ute och utforska stan, osv, osv. Skriv en rad om vi har något gemensamt och du också vill skaffa fler vänner!
Marisja
Hej! Jag heter Marisja vet att du skrev detta för ett tag sedan men tycker att din beskrivning låter precis som mig. Har en enorm passion för just hiphop och dancehall och gillar att gå på sådana event men har oxå brist på vänner med samma intresse! Jamaica är en av lina dröm resor har varit i carribien förut, önskar gärna resa till USA o gå på sköna hiphop klubbar. För övrigt jobbar jag som sjuksköterska och bor här i Sthlm i Jakobsberg sedan 2 år tillbaka men är urpsrungligen från uppsala. Vore kul att prata mer !:) kram Marisja
Lollo76
Hej Jenny, du känns som en aningens yngre version av mig själv;). Jag hittade Forumet på mer eller mindre skoj men upptäckte till min förvåning att det är rätt så grymt.
Jag gillar nya möten, reser rätt mycket och gärna solo. Missade Trinidad i februari:( men MÅSTE åka nästa år!!! Soca och dancehall till Gylling nån gng kanske? Jag finns på FB och heter Lollo Yassin om du vill adda:)
AliceDS
Hej Jenny! Håller med dig, finns så mycket att hitta på i Stockholm! Jag har ingen aning om vad dancehall är för något men låter spännande :)
Jag älskar att vara spontan, hitta på och testa nya saker, resa, baka, sitta och snacka skit i flera timmar, you name it!
Annars är jag en tjej på 23 som är lite av en pojkflicka, jobbat inom bilbranchen i snart 5 år, köpte hus i somras som jag ska försöka ge mig på trädgården och få hyfs på. Ses gärna någon dag, hör av dig :)
Saraana
Till @Jenny1984
Saraana
Hej vännen
Saraana
Kommer till sth vill träffa nån där

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.