Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Behöver tjejkompis! (Kalmar)

Hedda94 +1
Hej!
Jag är en tjej på 22 år som flyttade till Kalmar för att plugga och sedan blivit kvar längre än beräknat. Alla mina vänner från skolan har tyvärr flyttat. Mina största intressen är träning, mat, filmer/tv-serier och musik. Gillar att gå ut på krogen och dansa någon gång ibland. Söker öppna, ärliga, glada människor att umgås med!
Hedda94
Till @Aimee
Hej! Du verkar trevlig :) Jag pratar gärna vidare på Facebook/Messenger! Det är bara att söka efter Hedda Lundh så hittar du mig:)
Aimee
Hej är en tjej på snart 21 år.
Bor lite utanför Kalmar med min man och våra djur. Älskar att träna med hundarna och även själv, älskar serier och filmer. Kan gå ut på krogen ibland men är inte så mycket för alkohol. Söker någon att umgås med då jag för mestadels är med hundarna och inte har så socialt umgänge.
elmat
Till @Hedda94
Hej Hedda! Jag gillar också träning, mat och letar efter nya tjejkompisar - låter som en identisk matchning. Kan vi kanske prata någon annanstans och sedan se ifall vi vill styra upp en träff inom en snar framtid?

Hoppas på att höra av dig / Elvira
Cindy2
Till @Hedda94
Jag heter Cindy Moll är 24 bor i högsby. Mina intressen är typ exakt vad du skrev. Sök upp mig på Facebook om du vill veta mer. :)
Hedda94
Till @Cindy2
Hej! Vem är du då? :) Vad har du för intressen?
Cindy2
Hej! Jag söker också tjej kompis så är bara att skriva. :)
Michaela31
Hej. Jag skulle gärna bli din vän! Men jag är snart 32.. Du får bestämma om du känner för det. =)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.