Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

Alternativ Tjej Söker Vänner För Livet! (Lund)

GladTjej98 +1
Hej!
Publicerade ett inlägg här för ett tag sedan som jag döpte till "rolig men blyg tjej söker vänner för livet" som jag verkligen fick en massa svar på, vilket är något som jag såklart är jätteglad över! För er som undrar om den här sidan verkligen fungerar så kan jag intyga att den absolut gjorde det för mig iallafall!

Hursomhelst så tycker jag efter ännu en titt att jag inte riktigt alls fick fram vem jag är och vad jag tycker om att göra i mitt förra inlägg. Skriver nu därför ett nytt så att alla ska få en lite bättre bild av mig så att jag kanske kan få kontakt med likasinnade också, även om jag kan umgås med många olika sorters människor.

Jag är en smått alternativ tjej född 98 som alltså söker vänner kring min egen ålder. Har väldigt svart humor och skulle gärna träffa någon som delar den. Tittar på allt från South Park och Family guy till Monty pyton, är absolut inte lättstött och kan skämta om det absolut mesta. Lyssnar på punk och hårdrock, men även klassiskt och drömmer om att bli författare. Skriver och läser alltså väldigt mycket.
Älskar att krypa ner i soffan framför en skräckfilm, men då jag samtidigt är ganska lättskrämd hade jag gärna träffat någon att göra det med :)

Letar inte heller efter någon ytlig bekant utan vill ha riktiga vänner, som jag verkligen vill kunna prata om djupare saker med. Är också en mycket bra lyssnare när du behöver prata. Jag dömer ingen.

Hahah, var absolut inte meningen att detta skulle bli en hel roman, men om ni skulle ha liknande intressen eller om ni bara tycker att jag låter intressant så hade jag blivit asglad om någon hörde av sig!
Patryk
Hej vill du träffas eller i Lund
sowe
Du låter som grymt roligt person å hänga med! Jag har nyligen flyttat ner till Skåne efter studier på annan ort. Letar efter någon som vill hänga, gå på äventyr och prata om allt mellan himmel och jord
Daaniel
Hej jag är en kille dock.. men söker nya vänner.. ja har flickvän & är 21 år.. vill du lära känna mig närmare så skriv gärna!!

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.