Hitta nya vänner på nätet! Läs och svara eller + skapa en egen vänförfrågan eller diskussion.

70-talist som söker väninnor (Helsingborg)

Marina1973 +1
Hej! 70-talist som säker likasinnade väninnor. Jag är ganska tillbakadragen men trivs med mitt liv. Jag är ensamstående utan barn men jag har valt att leva mitt liv så här. Jag festar inte utan föredrar lugnet. Jag tycker om att handarbeta, läsa, lösa korsord. Ja, jag vet att jag är annorlunda men kanske finns det någon likasinnad som skulle vilja ha kontakt. Jag kan tänka mig handarbetskvällar, trevliga samtal, promenader med mera. Söker helt enkelt bara vanlig trevlig vänskap.
Emma113
Hej jag skulle gärna vilja träffa dig. Är också lite tillbakadragen och gillar enkelhet söker en vänskap
Tamisra
Till @Marina1973
Hej Marina
Jag är en 24 årig tjej. Har bott i Sverige i fyra år( i Stockholm ) . Nyligen flyttat i Skåne, nu bor jag utanför Helsingborg. Jag studerar på Lunds universitet . Jag vill gärna träffa nya vänner i Skåne. Hoppas det ska bli rolig gå för fika, promenera.
Hör av dig om du har tid och vill träffa mig :)

Tamisra
Laura123
Till @Marina1973
Hej!

Jag läste din "annons". Blev dock osäker på om jag har svarat på den eller inte - kan inte se det på min profil. Ber om ursäkt om jag redan svarat.

Jag känner igen mig i det du skriver och söker som du en väninna. Jag bor ockå i Helsingborg. Känner mig som du -annorlunda. Gillar inte fester. Trivs med mitt singelliv. Fattas dock en vännina.

Hör gärna av dig så kan vi skriva lite till varandra för att se om vi klaffar.
paddockangel
hej jag läste din profil och kände igen mig själv i det du skriver..så tänkte att det vore roligt att höra av mig till dig !
Claudia89
Hej hej! Jag tycker att du låter jättetrevlig. Jag sysslar själv gärna med handarbete eller konsthantverk och är en person av det lugnare slaget. Jag är 27 och finns mitt i Göteborg, kolla gärna min profil :)

Varför vill du flagga inlägget?


Du är välkommen att flagga allt som inte passar in, även en tioåring ska kunna läsa det som skrivs.